مقالات آموزشی

بیماری های عروقی اندام ها (بیماریهای دست وپا) 《قسمت نهم》

بیماری های عروقی اندام ه

یک راه دیگرکه دربرخی مقالات دردرمان رینود به آن اشاره شده است و در ایجاد اتساع عروق در انگشتان دربیماری رینود، از طریق القاء ایاتروژنیک هیپرتیروئیدیسم با استفاده از لیوتیرونین سدیم( تری یدوتیرونین )، ۷۵ میکروگرم در روز می باشد‌.

هیپرمتابلولیسم حاصله سبب رفلکس تنظیم حرارت جهت اتساع عروق پوستی می گردد. به کار گیری ترکیبی از تری یدوتیرونین و رزرپین، موثرترین روش خواهد بود. سمپاتکتومی پیش عقده ای برای کاهش تون انقباضی عروق، ممکن است نتایج مفید و بسیار زودرسی داشته باشد، طول مدت اثر آن محدود به زمان رژنراسیون و بازسازی عصب می باشد. اگر سمپاتکتومی در نظر گرفته شده است، توصیه می شود برای آنکه صحت و سقم نتایج مفید معلوم گردد، بلوک سمپاتیک با استفاده از بیحسی موضعی آزمایش شود. یک تکنیک اخیراً دردرمان رینودبه کار رفته است، لخت کردن شرایین کف دست و انگشتان، به طریق جراحی می باشد که باعث سمپاتکتومی موضعی می شود ولی نتایج این درمان بیماری رینود بطورکامل ارزیابی نشده است.
درمانهای جدیدتری نیزبرای رینودپیشنهادشده است که برحسب مورددرهربیمارباصلاحدیدمتخصصی که بیمارتحت درمان اوست قابل انجام می باشد.
جهت کسب اطلاعات کاملتر می توانید باتلفنهای کلینیک قلب وعروق اصفهان (کلینیک واریس اصفهان وفوق تخصصی قلب وعروق) دکتر هادی زاده (۵ و ۳۲۲۴۲۱۶۴ _ ۰۳۱
تماس بگیرید،
یا عبارت @nobattt رادرتلگرام سرچ کنید.

نوشته قبلی

بیماری های عروقی اندام ها (بیماریهای دست وپا)《قسمت هشتم》

نوشته بعدی

بیماریهای عروق لنفی(عروق لنفاوی)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما