مقالات آموزشی

لیزر واریس و درمانهای جدید آن

لیزر واریس و درمانهای جدید آن

لیزر واریس و درمانهای جدید آن:

دردنیای امروز برای درمان نارسایی های وریدی وواریس ، از لیزر داخل عروقی ونیز امواج رادیوفرکانسی وسایرروشهایی که نیاز به استفاده از چراحی وبیهوشی ندارند استفاده می شود.

استفاده ازلیزر وسایر روشهای اندوواسکولار ، باعث درمان قطعی وکامل شده و از انواع عوارضی که دراثر واریس ونارسایی های عروقی ممکنست رخ دهند جلوگیری می کند.

لیزر واریس و درمانهای جدید آن
برای انجام لیزر داخل عروقی لازمست که ابتدا بااستفاده از سونوگرافی داپلر ، عروق نارسا را مشخص می کنیم وسپس بااستفاده از رگ گیری وشیت ، دسترسی به ورید نارسامیسر شده و لیزرصورت می پذیرد.

بیماران پس ازانجام لیزر نیاز به استراحت نداشته وبلافاصله پس ازانجام آن باپای خودازتخت پایین آمده ومی توانندبه سرکارخود بازگردند.

درصورتی که درمان واریس صورت نگرفته و واریس به پیشرفت خودادامه دهد بتدریج عوارض آن ظاهرمی شود.

ازجمله عوارض مربوط به واریس می توان به تغییر رنگ پوست، تورم ، زخم ، تشکیل لخته وایجاد آمبولی ، خونریزی ، درد و….اشاره نمود.اماچنانچه درمان درمراحل ابتدایی صورت پذیرد، علایم پیش گفته بوجودنیامده و درصورتی که علایم  وعوارض واریس ایجاد شده باشند می توان بااستفاده از لیزر ویا آراف ویاسایر روشهای اندوواسکولر ، این عوارض رابرطرف نموده و ازپیشرفت علایم نیز جلوگیری کرد.

همچنین بااستفاده ازتزریق داروهای مخصوص اسکلروزان می توان بسیاری از عروق سطحی پوست رادرمان نمود. این عروق که شامل تلانژکتازی ها ونیز رگهای آبی یاسیاه رنگ موجود درسطج پوست می باشند بااستفاده از اسکلروتراپی قابل درمان می باشند.

این عروق سطحی نیز دربسیاری ازموارد علاوه برایجاد مشکلات ظاهری وبرشکل شدن ظاهر اندام . همچنین می توانند باعث ایجاد عوارض گوناگونی می شوند که ازجمله آنها می توان. به ایجاد درد ، سوزش ، تورم ، خونریزی و….اشاره نمود.

لیزر داخل عروقی معمولا طی یک جلسه انجام می شود وپس ازانجام نیاز به تکرار نداشته. وبطور کامل باعث ایجادبهبودی درعروق نارسا وواریس می شود .درحالیکه درمورد اسکلروتراپی دربسیاری ازموارد نیاز به بیش ازیک جلسه درمان برای برطرف شدن مشکلات عروقی می باشیم .

اطلاعات کاملتر رامی توانید ازقسمتهای دیگر سایت دکترهادی زاده بدست آورید.

لیزر واریس و درمانهای جدید آن

نوشته قبلی

آنژیوپلاستی عروق کرونر

نوشته بعدی

بیماری عروقی چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما