مقالات آموزشی

درمانهای واریس وعوارض واریس

درمانهای واریس وعوارض واریس

درمانهای واریس وعوارض واریس:

درمانهای واریس وعوارض واریس رادراین سری مقالات پیگیری می کنیم.
همانگونه که در قسمتهای قبلی این سلسله گفتارها بیان شد ، عوارض و و مشکلات فراوانی میتوانند دراثرواریس ایجاد شوند . تعداد فراوانی از این بیماری‌ها و عوارض در مقالات قبلی شرح داده شد . این مقالات رادرسایت دکترهادی زاده(بهترین متخصص واریس اصفهان)(بهترین متخصص واریس چهارمحال وبختیاری) بیابید.
در این مقاله به یکی دیگر از عوارض ناشی از واریس اشاره می‌کنیم که عبارت از ارتوستاتیک هیپوتانسیون(هایپوتنشن) می‌باشد.

افت فشارخون:

این حالت به این مفهوم است که بیمار پس از آن که به حالت ایستاده درمی آید، دچار افت فشار خون می شود.این افت فشارخون بمیزان 20میلیمترجیوه درفشارخون سیستولیک ویا10 میلیمترجیوه درفشارخون دیاستولیک میشود . در حالت طبیعی مکانیسم‌های متعدد خودکار سبب میشوند که اشخاص پس ازایستادن دچار افت فشار خون نشوند . مکانیسم عمل آنستکه درحالت طبیعی باایستادن یک فردسالم، بارورسپتورهای موجوددرکاروتید، آئورت وکاردیوپولمونری فعال شوند. مکانیسم های توصیفی، درسایت بهترین متخصص واریس اصفهان(بهترین متخصص واریس چهارمحال وبختیاری) توصیف شده است.

رفلکس:

این امربطوررفلکسی باعث افزایش فعالیت سمپاتیک وکاهش فعالیت پاراسمپاتیک می شود. نتیجه کلی ، ثابت ماندن فشارخون است.علل مختلفی میتوانند باعث ارتوستاتیک هیپوتانسیون (هایپوتنشن) شوند که از آن جمله میتوان به انواع اختلالات سیستم عصبی(نروپاتی ها)، بستری بودن طولانی مدت،استفاده ازبرخی داروها، کم آبی ، استرس و … اشاره نمود.
نکته مهم آن که یکی از علل ارتوستاتیک هیپوتانسیون ، واریس میباشد .

تجمع خون:

در واریس‌ها و نارسایی‌های وریدی شدید ، تجمع خون در پاها می‌تواند باعث ارتوستاتیک هیپوتانسیون شود . طبیعی است که هرچه شدت واریس و نارسایی‌های وریدی بیشتر باشد ، احتمال وقوع این عارضه و احتمال شدت آن افزایش می‌یابد . در حقیقت شدت کاهش ارتوستاتیک هیپوتانسیون نسبت مستقیم با میزان خون تجمع یافته در واریس‌های بیمار دارد ، ایجاد ارتوستاتیک هیپوتانسیون در صورتی که به طور مکررو با شدت زیاد اتفاق افتد ، میتواند منشاء شکایات و عوارض دیگری شود .

عوارض:

در واقع اغلب عوارض ارتوستاتیک هیپوتانسیون میتواند به دنبال احتباس خون در عروق اندام تحتانی رخ دهد که در مورد آن در مقالات بعدی به تفصیل مطالبی را ارائه خواهیم داد.
مطالب تکمیلی درموردارتوستاتیک هیپوتانسیون وروشهای برخوردودرمان آن درسایت دکترهادی زاده (بهترین متخصص واریس اصفهان) (بهترین متخصص واریس چهارمحال وبختیاری) به رشته نوشته درآمده است.
کلیک کنید
?????

?????

?????

علل ایجاد ورم پا و مچ پا قسمت هشتم

نوشته قبلی

ورم پا و مچ پا ومباحث مربوطه

نوشته بعدی

لیزر واریس دربهترین مرکزواریس

2 دیدگاه on “درمانهای واریس وعوارض واریس

دیدگاه ها بسته شده اند.

تماس با ما