مقالات آموزشی

تغذیه و سلامت قلب و عروق: قسمت هشتم

تغذیه و سلامت قلب و عروق

[

_ کاهش مصرف شکر و قند :
شکر و قند تنهاحاوی کالری می باشند وهیچ نوع مواد غذایی دیگری در آنها موجود نیست. بدن انسان احتیاج به انرژی و کالری موجود در شکر ندارد زیرا می‌تواند انرژی و کالری آن را از غذاهای دیگر تامین نمایند خصوصا مواد کربوئیدرات یا نشاسته ای که حاوی مقادیر بالایی از انرژی می باشند.
مصرف شکر به ویژه اگر زیاد به کار رود کالری و انرژی اضافه به صورت چربی ذخیره می گردد و موجب چاقی و زیادی وزن بدن می‌شود شکر همچنین موجب پوسیدگی و خرابی دندانها می گردد خرابی دندانها خصوصا وقتی که مواد شیرین و نوشابه حاوی شکر به طور مکرر به کار رود و دهان و دندان ها شسته و تمیز نشود تولید پوسیدگی و خرابی بیشتر خواهد شد مواد غذایی گاه غیر از شکر دارای مواد چربی نیز می باشد به عنوان مثال انواع شکلات بیسکویت شیرینی و مانند آن را می‌توان نام برد قطع یا تقلیل این مواد موجب مصرف کمتر شکرو چربی در یک زمان میباشد

جهت کسب اطلاعات کاملتر می توانید باتلفنهای کلینیک قلب وعروق اصفهان (کلینیک واریس اصفهان وفوق تخصصی قلب وعروق) دکتر هادی زاده (۵ و ۳۲۲۴۲۱۶۴ _ ۰۳۱
تماس بگیرید،
یا عبارت @nobattt رادرتلگرام سرچ کنید.

نوشته قبلی

تغذیه و قلب و عروق: قسمت هفتم

نوشته بعدی

نقش ورزش برای سلامت قلب قسمت اول

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما